Jotei

26 10 2008

Semalam habis download Jotei. One of my fave JDorama. Jotei or in translation Empress, consist of 10 episodes. If sapa-sapa nak tgk cerita nie, sila pastikan anak-anak atau kanak-kanak yang berumur bawah 18 tahun jauh dari anda semasa menonton Jotei kerana dalam drama nie ada scene bermesra-mesra terlampau…haha

Jotei nie mengisahkan tentang Tachibana Ayaka yang berdendam terhadap bapa kandungnya yang telah meninggalkan dirinya serta maknya. Kerana dendam itu, dia mengikut jejak langkah mak dia menjadi seorang ‘Hostess’ dan bercita-cita untuk menjadi ‘Empress’ dalam dunia itu.

Lead actor and actress ialah Matsuda Shota and Kota Rosa. Matsuda Shota is one of my fave actor sebab lakonan dan renungan dia menusuk kalbu…haha…Kalau nak tengok Matsuda Shotanya drama, sila tengok Liar Game dan Hana Yori Dango 1 dan 2. So far tue jek drama yang ada Matsuda Shota yang me dah tengok…haha…

Kota Rosa lak, so far pernah tengok drama yang dia berlakon ialah Dance Drill. Lakonan Kota Rosa kat dalam Jotei nie pon agak menarik. Berlakon sebagai seorang perempuan dari Fire Country yang tabah.

Well, dalam 10 markah, kasik 6.5 jek sebab tak berapa minat ending dia. Kalau nak tahu cerita dia camne, korang bole lah download kat Silent Regret. Kat situ banyak J, K, TW, C drama.

Untuk download Jotei, click here


Actions

Information

2 responses

26 10 2008
takerukimura

i nak ~~~~~~~~ ( ゚д゚)

26 10 2008
Flame

balik nanti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: