Tsubasa no Oreta Tenshitachi

23 01 2008

It started off as a story circulating on mobile phones
A modern storyteller, Yoshi
His disarranged story is an account of the lives of these girls
Based on Yoshi’s Mobile Novel of the same name, this is a…
TRUE STORY

Yoshi’s Tsubasa no Oreta Tenshitachi¬†

Tsubasa no Oreta Tenshitachi (TOT) atau ditranslatekan kepada Angels with Broken Wings. Sekarang ni, TOT ada dua season. Setiap season ada 4 episod. So far, me baru tgk season 1 episode 3.

So far, watak-watak utama dilakonkan oleh Aya Ueto, Maki Horikita, Yu Yamada, Juri Ueno, Satomi Ishihara, Erika Toda, Rosa Kato dan Karina.

JDorama ini mengisahkan tentang kehidupan seorang perempuan. Setiap episod, berlainan cerita dan berlainan perempuan. Kisah-kisah diorang ni agak menarik dan ada yang sedih, ada yang gembira tapi kebanyakannya sedih.

Jika berminat nak tgk, bole tengok kat sini.

V(^.^)V





Conclusion of 2007

15 01 2008

Dah lama tak update blog. Tengok blog balik, dah banyak yang tertinggal. So, bila update dah tak tahu nak tulis apa. Banyak benda berlaku dalam tahun 2007 and me akan cuba concludekan semua. Me akan terus mulakan dari bulan November sebab other than that, dah tak ingat langsung

On November, me and two of my best frens went to Genting.

On December, my grandpa passed away due to cancer.

There, the conclusion…haha…. >.<

For any pictures of me and frens at Genting, check out my Flickr