C – 02 – 14

20 05 2007

C-02-14, that’s where my apartment location at Emerald Park Apartment. Masa tue dalam kol 1 pagi kan, ada housemate yang lapar, so we all decided nak g makan kat Cahaya Dinar. Ajak punya ajak, satu apartment pegi. Total 9 orang

 

 So, kitorg kluar la makan. Guess apa yang berlaku bila 9 girls kluar g makan and 9 girls tue semua gila2….

Apa yang berlaku adalah kekecohan di kedai makan dan gambar2 yang sungguh FUN. Nak tgk gambar pegi my Flickr kay.

So, pergi sana, masing2 order, makan and amik gambar.

Dalam perjalanan pulang, semua tue dah kenyang, apa lagi, tenaga mencurah2 keluar la…LOLX.

Contoh gambar ngok:

Well sebenarnya g makan nie sebab lapar jeks tapi kebetulan lak housemate yg sorang nie akan pindah cyberjaya sem depan, so kira celebrate la nie. Yana, g la ko ke cyber, aku suruh tinggal x moh…blueekkk

Well, C-02-14 memang semuanya sewel!!! Wakakakakak


Love all of you!!!


Actions

Information

6 responses

21 05 2007
nurkaseh

comellll pic no 2 tu..sweet sangat..muka eza mcm betul2 kene pukul..selamat kan diri!!

21 05 2007
EvA

HUhu…lari!!

24 05 2007
Lee Novotny

Ohhh I love those moments with fellow university mates – going out, having fun like there’s no tomorrow – even terus forget about exams, assignemnts, etc..hehehh. Cool to see you having fun!🙂 Good luck with studies nah?

24 05 2007
EvA

TQ bro….have fun jugak eh, jaga diri, jgn sakit2….

5 07 2007
tovorinok

Hello

Great book. I just want to say what a fantastic thing you are doing! Good luck!

G’night

7 07 2007
EvA

Book? What book?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: