Hobby

7 05 2007

Tadi lepas exam jeks, me masuk bilik and one of my junior tengah buat assignment dia. So, me just ignore it and change my clothes. Tetiba dia tanya nak letak apa lagi kat hobby section dia. BTW, dia tengah buat website using Adobe Dreamweaver. So, me cakap je la hobi2 yang me rasa sesuai untuk dia. Then me terpikir, apa lak hobi aku?

Dulu2, masa zaman sekolah2, me suka kumpul setem. Tapi x lama, sekejap jek minat. Bukan apa pon, masa kumpul setem tue pon bukan la minat sekarang. So persoalannya sekarang, apa hobi korang?

Me lak, sekarang nie, my hobby…….. ermmmm ………. apa ek? That’s the problem, rasanya macam takde hobi. What is hobby anyway? Something that you do in your free time or something that you do because you obsessed to do it?

Kalau nak dikatakan untuk free time la kan, me suka tengok movie, anime, pictures etc etc. Kalau obsessed, ermmmm tengok movie, anime, pictures, etc etc. Eh, bukan sama je ke? LOL. So give me the definition of HOBBY.

Apa itu hobi?

What is HOBBY?

What is your HOBBY?

What the f*ck is HOBBY anyway?

Zzzzzz…..me pon tak tau….hehe…..


Actions

Information

2 responses

8 05 2007
Lee Novotny

Kalau sapa suka korek idung..tu pun hobi jugak noh?? hahahahah…😛

8 05 2007
EvA

LOL…btol jugak tue….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: