Current Addiction : Ghost Online (GO)

8 04 2007

OK, currently apa yg aku addicted kan is GHOST ONLINE. Game nie kan, macam maple but different character, different monster…etc etc…

Aku pon baru jek mula main Ghost Online nie. Dalam 2, 3 hari lepas. Nie char pertama aku. Masih peasant lagi. So far, apa yang aku tau, ada 3 job jek kat dalam GO nie. Assasin, Magician and Warrior. Dalam nie, macam Maple Story ada gak quest2 dia. Tapi apa yg best kat sini, nama monster dia kelakar skit. Ada satu monster tue nama dia Keropok. Rupa dia macam ikan tapi ada kaki. Ada Mr. Lompat, rupa macam belalang….macam2 lagi la….

So, apa lagi. Meh la join GO, motto GO nie, setahu aku… “Free For Life”…. Nak main GO x yah bayar, free jeks. Register, download, pas 2 main la…


Char aku tengah bertapa….LOL


Actions

Information

2 responses

12 04 2007
wenkt

nak try main la weekend ni

18 04 2007
EvA

Sila sila…best tau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: